"Η νεολαία του Βαρνάβα" ανοίγει το δρόμο για τον μέλλον.

Με τους νέους δημιουργούμε το μέλλον της κοινότητάς μας

Οι νέοι μπορούν και πρέπει να έχουν ρόλο και λόγο. Αποτελούν το πολυτιμότερο κύτταρο της Κοινότητας μας και σε αυτούς ανήκει και αξίζει ό,τι καλύτερο. Με τη νεολαία κτίζουμε το μέλλον της Κοινότητάς μας. Μαζί με τους νέους και για τους νέους δημιουργούμε τους πυλώνες στήριξης και ανάπτυξης της κοινότητας μας.

Μαζί προγραμματίζουμε.. το μέλλον με την στήριξη της Κίνησης Πολιτών Βαρνάβα με την συλλογή υπογραφών καλώντας την τοπική Κοινότητα να ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες  που προβλέπονται από τον Νόμο του «Καλλικράτη» για τη μεταπήδηση της Τοπικής Κοινότητας Βαρνάβα από τον Δήμο Μαραθώνα στον αντίστοιχο υπό διαμόρφωση Νέο Δήμο “Τετράπολης+”, με την διεξαγωγή τοπικού δημοψηφίσματος.
Έχουμε λόγους για να παλέψουμε; Έχουμε λόγους για να αγωνιστούμε ώστε να αλλάξει η σημερινή κατάσταση στον τόπο μας μετά από πέντε χρόνια άθλιας συμβίωσης με το Δήμο Μαραθώνα που δεν ανταποκρίθηκε στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της νεολαίας του χωριού μας,
Σαν νέοι, πρέπει να βγούμε μπροστά! Να ενωθούμε με την υπόλοιπη κοινωνία. Να αγωνιστούμε και εμείς για το μέλλον μας.
1) Στο Καπανδρίτι μόλις 6 χλμ., βρίσκονται οι φίλοι μας και πολλοί συγγενείς μας
2) Το Καπανδρίτι  έχει όλες τις υπηρεσίες (ΕΛ.ΤΑ. – Τράπεζες – Παράρτημα Κέντρο Υγείας – Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών, Αστυνομία) και καταστήματα που καλύπτουν όλες τις εμπορικές μας ανάγκες.
3) Στο Καπανδρίτι παρακολουθούμε τα σχολεία (Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου) όπως και φροντιστήρια.
4) Μοναδική γεωγραφική διέξοδος Ι.Χ & αγροτικών οχημάτων προς Αθήνα, Λαχαναγορά,  Ψώνια και διασκέδαση αποτελεί η διαδρομή μέσω Καπανδριτίου, Διόδια Αφιδνών για το σύνολο των κατοίκων.

«Είμαστε νέοι, είμαστε εθελοντές, διεκδικούμε το μέλλον μας»….Έλα σε επαφή! Πάρε μερος στην συλλογή υπογραφών.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου